Vier lichtwinkels in één straat

Mooi design is thuis in de Kammenstraat in Antwerpen. Naast tientallen modeboetieks vindt u er ook onze vier lichtwinkels.

ACE Projects

ACE Projects

ACE Projects

Vier winkels, één filosofie: samen met u op zoek gaan naar de perfecte verlichting voor uw woonruimte of kantoor. Die zoektocht begint bij uw verhaal. Wij luisteren naar wat u echt wilt en achterhalen wat u mooi vindt. Zo selecteren we samen stap voor stap de juiste oplossing voor uw project.

Monteert u die verlichting graag zelf? Dan krijgt u van ons alle documentatie mee. We hebben ook heel wat accessoires en technische componenten op voorraad om u volledig uitgerust op pad te sturen.

Laat u de montage liever aan ons over? Dan sturen we onze elektricien op pad. Hij maakt een afspraak met u en plaatst de verlichting volgens de regels van de kunst, precies op de plaats die u voor ogen had.

Hebt u nog specifieke vragen? Wilt u graag een woordje uitleg? Kom dan even langs in een van onze winkels. We staan u graag te woord!

Moser Systemelektrik

Naast bovenstaande services, kunt u bij ACE Service eveneens terecht voor het gamma van Moser Systemelektrik, waarvoor we de exclusieve verdeler zijn in België.

Het belangrijkste product betreft de Retractable Supply Post, een in de grond verzonken “aansluitzuil” voor stroom, data interface koppeling, water enz…, die naar behoefte met enkele wentelingen van een draaikruk boven de grond wordt getransporteerd en bijgevolg flexibel werken mogelijk maakt. De efficiënte en mooie manier om openbare pleinen, productie- en montagehallen te voorzien van diverse nutsvoorzieningen. Dit product wordt volledig naar wens samengesteld en in samenwerking met onze vaste partners ondergronds ingebouwd.

De  Retractable Supply Post werd over zowat heel Vlaanderen geïnstalleerd op de marktpleinen, zoals daar zijn de Grote Markt en het Sint-Jansplein in Antwerpen, de markt in Leuven, Veurne, … om zo het volledige plein van nutsvoorzieningen te kunnen voorzien zonder de vrije baan van de voertuigen te belemmeren.

adres

Kammenstraat 78
2000 Antwerpen
België
Google Maps
Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !