Vier lichtwinkels in één straat

Mooi design is thuis in de Kammenstraat in Antwerpen. Naast tientallen modeboetieks vindt u er ook onze vier lichtwinkels.

Vier lichtwinkels in één straat?

We kiezen er bewust voor om onze collectie niet onder te brengen in één winkelruimte of één showroom. Dat doen we omdat onze bijzondere collectie designlampen en armaturen telt die veel beter tot hun recht komen in een speciaal daarvoor ontworpen ruimte. Daarom geven we onze belangrijkste ontwerpers hun eigen vitrine. Zo kunt u uiteraard ook beter inschatten of die lamp waar u zo dol op bent, ook echt in uw leefruimte of kantoor past.
Onze vier winkels liggen vlakbij elkaar, tussen de meest uitdagende en verrassende modeboetieks van de stad. Neem gerust uw tijd om alle ideeën in u op te nemen en rustig uw keuze te maken (er is ook een uitstekende koffiebar in de buurt waar u precies dat kunt doen).

 

Onze prijzen zijn webshop matched

Bijna al onze producten kunt u ook online kopen, in verschillende webshops. Toch geloven we dat u beter af bent na een bezoekje aan onze winkels. Want daar krijgt u persoonlijk advies van vakmensen en begeleiding bij de aankoop van precies de juiste verlichting. U betaalt bovendien geen cent meer, onze prijzen zijn webshop-matched.
(enkel aantoonbare prijzen van Belgische winkels op moment van aankoop zijn geldig)
Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !