Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

28/10/2017

Voel je de winter al komen?

De winter staat al voor de deur. Om ons te beschermen tegen de koude temperaturen vullen we ons huisje graag met warmte en gezelligheid. Hier lijsten wij voor jou al enkele lampen op die je donkere dagen zullen verlichten.

Clear crystal bulb – Lee Broom

Dit pareltje straalt veel luxe uit met zijn gouden basis en kristallen lamp. Verkrijgbaar in zowel een tafellamp als hanglamp zijn er vele mogelijkheden. Je interieur zal tijdens de donkere uren van de dag helemaal opfleuren en je favoriete place-to-be zijn.

Ersa – Brand Van Egmond

“Ochtendstond heeft goud in de mond” kan hier letterlijk genomen worden. De basis van deze lamp lijken wel takken die de dauwdruppels dragen. Deze artistieke representatie van dit natuurlijke verschijnsel is eigen aan Brand Van Egmond en maakt hem zo uniek.

Frank Lloyd Wright collectie 

Frank Lloyd Wright is een aloude bekende in de architectuur- en designwereld. Zijn lampencollectie wordt gekenmerkt door hout en warme kleuren. Door middel van het indirecte licht wordt er een warme sfeer gecreëerd.

Muffin – Brokis

Ook de muffin-collectie van Brokis mag niet ontbreken. In deze serie zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Zowel de kleur van de houten basis als van de mondgeblazen kap kan je kiezen. De lamp is verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen (tafellamp, staanlamp, hanglamp). Natuurlijke materialen en kleuren en de ambacht van het mondgeblazen glas maken van deze collectie unieke stukken.

 

Prop light – Moooi

Met het winteruur in aantocht worden de dagen ook korter. Deze Prop light van Moooi is je persoonlijke zonneschijn in huis. Goed tegen die winterblues.

Cut – Tom Dixon

Met deze diamantvormige wand- en hanglampen van Tom Dixon creëer je een wonderlijk spel van reflectie en lichttekeningen in je woning. De spiegelafwerking maakt dat de lampen van uitzicht veranderen als ze branden. Je waant je als het ware in een ‘winter wonderland’.

Hex 750- Resident

Als je aan de wintermaanden denkt, denk je ook automatisch aan Kerstmis! De eindeloze familiefeesten, gezellig tafelen en samenzijn en ga zo maar door. De perfecte kersttafel is natuurlijk pas volledig met een mooie eyecatcher. De Hex 750 zorgt voor het ideale sfeerlicht en past met zijn afwerking in koper of messing perfect bij het kerst kleurenpallet.

Colonna – Catellani&Smith

Tijdens de koude winteravonden zit iedereen het liefst gezellig bij de openhaard. Niet iedereen heeft natuurlijk de luxe van een openhaard, maar daar hebben wij een oplossing voor! Met deze prachtige lamp van Catellani&Smith breng je de sfeer van een openhaard in je woning. Door de binnenkant, bekleed met bladgoud, krijg je een warme gloed die doorheen de hele lamp gaat.

 

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !