Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

18/09/2017

Nieuwigheden bij Seletti!

Seletti is opgericht in 1964 in Cicognara, Mantova. Professionaliteit, service en eindeloos productonderzoek kenmerken dit bedrijf. Naast innovatieve en originele verlichting biedt Seletti ook meubilair en decoratie aan. Zoekt u nog naar een leuke eyecatcher in uw interieur dan is het zeker de moeite waard om eens kijkje te nemen naar de nieuwe collectie. Van hangende aapjes tot neon art, voor ieder wat wils!

Monkey lamp

Deze apenfamilie zorgt voor een leuke knipoog in je interieur. De serie bestaat uit vier unieke modellen: een zittende, staande en twee hangende apen (één voor aan de muur en één aan een touw). Verkrijgbaar in wit en zwart krijgen ze een moderne look. De zwarte kan ook buitenshuis gebruikt worden.

 

 

Mouse lamp

Om in het dierenverhaal verder te gaan heeft Seletti ook een reeks muizenlampen uitgebracht. Ze lijken het licht letterlijk naar je toe te brengen. Deze lampen zijn te verkrijgen in drie modellen (staand, zittend en liggend). Zijn grootte maakt dit lampje ideaal als sfeerverlichting op een tafel of als nachtlampje.

 

 

Industry collection

In samenwerking met Studio Job heeft Seletti het idee van de klassieke smeedijzeren tuinmeubels herdacht en in een modern jasje gestoken of zoals ze het zelf noemen “Rock ’n Roll!”. De originele patronen zijn vervangen door niet zo gebruikelijke figuren zoals gasmaskers, vlinders, theekoppen, enzovoort. Ze zijn vervaardigd uit aluminium met een matte finish. Je kan ze dus in weer en wind buiten laten staan. Met deze unieke tuinmeubels valt er zeker te pronken op zowel zomerse als regenachtige dagen.

 

Neon-art

Op zoek naar een leuke slogan voor in je woon- of slaapkamer? Dan is de Neon-art collectie zeker iets voor jou! Je kan een zin, woord of zelfs een hele tekst zelf samenstellen. Alle letters zijn verkrijgbaar samen met nog enkele symbolen.

Vegaz

Deze bold letters zijn een gewaagd element in je interieur. De naam zegt het zelf, je waant je in Las Vegas. Als initialen of samengevoegd in een woord kan je een echt statement maken in je woning. Je kan ze aan de muur hangen of gewoonweg ergens plaatsen.

Caractere

Het kleine broertje van de Vegaz-letters is de caractere reeks. Je kan er je interieur mee inrichten door ze op te hangen of eenvoudig ergens neer te zetten. Ze zijn beduidend kleiner dan de Vegaz-reeks maar zeker niet minderwaardig. Ze zijn gemaakt uit metaal en hebben een glanzende afwerking wat ze een luxueuze uitstraling geven.

Wunderkammer

Wunderkammer is een visionaire collectie van Diesel Living voor Seletti, bestaande uit een bot, een mensen- en wolvenschedel en een slang. Met deze chroom en goud kleurige sculpturen geef je karakter aan je woning, of je ze nu samen of apart plaatst.

Banana lamp

Naast de leuke dierenlampen heeft Seletti ook een collectie lampen in de vorm van een banaan. Mijn zijn goud blinkende afwerking en elegante vorm wordt deze lamp een echt kunstwerk in elk interieur. Ze is verkrijgbaar in drie verschillende modellen met elks een eigen naam: Louie, Dewey en Huey.

Monkey lamp staand (wit) – Seletti

Monkey lamp zittend (wit) – Seletti

Monkey lamp hangend met touw (wit) – Seletti

Monkey lamp hangend (wit) – Seletti

Monkey lamp hangend met touw (zwart) – Seletti

Monkey lamp zittend (zwart) – Seletti

Monkey lamp staand (zwart) – Seletti

Monkey lamp hangend (zwart) – Seletti

Mouse lamp liggend – Seletti

Mouse lamp zittend – Seletti

Mouse lamp staand – Seletti

Wunderkammer (snake) – Diesel Seletti

Wunderkammer (Bone) – Diesel by Seletti

Neon Art – Seletti

 

 

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !