Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

26/06/2017

Introductie Mito: het nieuwste ontwerp van Occhio

Eind mei bezocht ons team de presentatie van Mito, het nieuwe armatuur van Occhio. We reisden hiervoor af naar München. Daar zagen we de stijlvolle Mito van veraf, van dichtbij, zijn mogelijkheden en zijn kleuren. Wij zijn onder de indruk.

De Mito is het resultaat van de slogans ‘light is evolution’ en ‘light is life’ en maakt een perfecte cirkel. Mito bestaat in een pendant en een plafondmontage en is beschikbaar in de kleuren mat wit, mat zwart, mat zilver, mat goud, rosé goud en brons. De pendant komt in een diameter van 40 cm en 60 cm De plafond versie bestaat in een diameter van 20 cm, 40 cm en 60 cm.

Het ontwerp van de Mito is esthetisch, eenvoudig en clean. De techniek van de Mito is daarentegen uitgebreid en bedient elk gemak. Mito past zich aan. De lichtsterkte is aan te passen, de lichtwarmte is aan te passen tussen 2700K en 4000K zodat het licht bij elke stemming past. De pendant versie is verstelbaar in hoogte.

Met Touchless control kunt u de Mito bedienen door uw hand onder de lamp te bewegen. Met Occhio Air is uw verlichting met Bluetooth op apparaten als telefoon en pad te bedienen.

 

De Mito is beschikbaar vanaf eind september 2017.

 

Mito_soffitto_house_B
Mito_sospeso_house_B
Mito_sospeso_Occhio_store_MUC
Mito_sospeso_project_MetK
Mito_sospeso_soffitto_house_B
occhio_mito_01_1
occhio_mito_02_0
occhio_mito_04_0
occhio_mito_sospeso_hero_170602_0
occhio_mito_soffitto_lw_collage_170607_0
occhio_mito_soffitto_lw_collage_170607_01
up down fading
Height
Color
mito_sospeso_due_40_vorschau_bild
Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !