Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

16/10/2017

Iedereen klaar voor de boekenbeurs?

Met de boekenbeurs in volle gang, kan je maar beter een goede leeslamp in huis halen! Bij Ace lighting presenteren wij u enkele van onze beste leeslampen zodat u ten volle kan genieten van een goed boek.

AJ floor – Louis Poulsen

We beginnen met deze prachtige staanlamp ontworpen door Arne Jacobsen voor ‘The Royal Hotel’ in Kopenhagen. De witte binnenkant van de lamp zorgt voor een zacht en comfortabel licht. Ideaal dus om in alle rust een goed boek te lezen.

Parentesi – Flos

Met dit designstuk van Achille Castiglioni zorg je zeker voor een eyecatcher in je interieur. Ze is niet alleen mooi maar zeker even praktisch! Zo kan je de lamp verstellen in hoogte en zelf richten.

OK – Flos

Vindt u het concept van voorgaande lamp fascinerend maar houdt u liever van een strakker ontwerp? Dan spreekt deze lamp u waarschijnlijk wel aan. Dit ontwerp van Konstantin Grcic is zeer praktisch doordat hij verstelbaar is in hoogte en in de richting van de lichtbundel.

Flos - OK - ACE Lighting

Flos - OK - ACE Lighting

 

Follow me – Marset

Dit kleine en draadloze lampje is ideaal om te gebruiken als leeslamp en is bovendien handig om overal mee naartoe te nemen, zelfs naar buiten! Door zijn dim functie is de lamp ook geschikt als sfeerlicht.

leuke followme lamp ideaal voor buiten

Binic – Foscarini

De binic lamp is met zijn kleurrijke en ongewone vorm gebaseerd op een vuurtoren aan de kust van Bretagne. Voor dit leuke tafellampje vind je zeker wel een plaats in je interieur, of je het nu als leeslampje naast je bed plaatst of op je bureau.

Light book – Pascalina

Deze lamp kan niet missen in onze boekenbeurscollectie. Met de vorm van een boek verspreid deze lamp een sfeervol licht die je kan aanpassen door zijn opstelling. Je kan het namelijk rechtop zetten, neerleggen en open of toe plaatsen.

Er is meer …

Eventjes terug hebben we reeds een aantal leuke bureaulampen voorgesteld. Ook deze lampen kunnen perfect dienen als leeslamp.
Neem dus ook zeker eventjes de tijd om hier een kijkje te nemen.

Back to school met Ace lighting!

 

 

 

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !