Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

06/06/2017

Deze zondag: Vaderdag

Aankomende zondag is het weer Vaderdag. Tijd om onze papa’s eens in het zonnetje te zetten. Of in het licht, natuurlijk. We geven u de volgende Vaderdagtips en wensen u een heel fijne zondag.

Voor elke gouden papa een gouden lamp. Deze Limited Edition bureaulamp van Artemide siert elk bureau en is een echte eyecatcher. De Tolomeo is een van de bekende ontwerpen van Artemide en bestaat in verschillende maten en kleuren. Deze limited edition heeft een gouden afwerking. Het ontwerp is van Michele de Lucchi en Giancarlo Fassina. Deze lamp kan zowel als tafellamp als nachtlamp gebruikt worden. De arm van de lamp kan versteld worden, net als de kop.

 

 

 

Voor alle papa’s die alles onder controle hebben is er de CONTROL, van Muuto. De CONTROL is een knipoog naar hi-fi en industrie. Het dimmerknopje lijkt op een volumeknop, het ontwerp is eenvoudig en strak. Het ontwerp bestaat in vier kleuren en is inclusief bollamp.

 

 

 

Het merk Dyson kennen de meeste mensen van de stofzuigers met opvallend design. Dyson heeft nu ook heel strakke bureau-armaturen. In alle richtingen te verstellen en met een krachtige LED die dimbaar is. Het horizontale deel bevat een LED module en is zowel verticaal te verstellen als horizontaal.

 

 

Voor de papa’s die ervan dromen een rockster te zijn, of zich al een rockster voelen, is er THE ROCKSTAR BAR van Buster en Punch. Deze bar steelt de show in elke ruimte en is gemaakt van massief walnoothout. Aan de binnenzijde van de bar zit een licht gemonteerd en de details zijn afgewerkt met messing.

 

 

 

 

 

Voor elke papa, rockster of niet, nemen we vandaag onze hoed af: Chapeau. Of Chapo, het lichtje van Flos dat elke hoed opvangt die wordt afgenomen. Het ontwerp voor deze lamp is gebaseerd op het mannelijke gebaar waar een hoed in een sierlijke boog op de kapstok wordt geworpen.

 

 

 

 

 

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !