Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

12/06/2017

De Zomer van Antwerpen

De zomer begint volgende week officieel! In Antwerpen kunnen we daar niet op wachten, dus start De Zomer van Antwerpen deze week al. De start van een seizoen vol zomeractiviteiten in de stad. Wij zijn het daar helemaal mee eens en vieren de zomer mee. Om u alvast goed voor te bereiden op alle zomerdagen die voor de deur staan, hebben we enkele suggesties om uw zomerbeleving te vergroten.

Naast goede muziek, een zonnetje en een goed gezelschap is een zomer niks zonder de juiste accessoires. Met de Lamzac van Fatboy zit je altijd goed. Deze gemakkelijke zitzak past in een kleine rugzak en is letterlijk in een handomdraai gevuld met lucht. Na het dichtdraaien van de zitzak, kunt u zich overal neerzetten en genieten. De Lamzac is even gemakkelijk weer op te bergen en mee te nemen. Ideaal voor het park, een festival, de tuin, het strand, of eigenlijk overal waar je eens rustig wil zitten.

 

 

Voor wie liever in een picknickopstelling zit, is het ‘ niet-vliegende’ tapijt van Fatboy een goede oplossing. Dit tapijt is gemaakt voor buiten en heeft een anti-slip laag en waterbestendige coating. De opvallende rode knopen zorgen ervoor dat u gemakkelijk meerdere tapijten aan elkaar kunt knopen. Beschikbaar in veel verschillende printen en kleuren.

 

 

 

Wie met een heel grote groep op pad is, heeft aan de Picnic Lounge ook een goede optie. Met een afmeting van 2,1 meter bij 2,8 meter is dit kleed ruim genoeg voor meerdere personen. En gemakkelijk mee te brengen met de zak en straps die erbij horen.

 

 

 

Met het draadloze Marset lichtje is elk stukje van de tuin of festivalterrein verlicht. Dit lichtje helpt overal uw bed terug te vinden. Het lichtje kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en wordt opgeladen met een USB kabel. Met een diameter van 123mm en een hoogte van 288mm. Wanneer volledig opgeladen kan het lichtje tot 20 uur mee gaan.

 

 

 

 

Liever een klassiek lichtje? Dan is de Edison Petit een goede optie. Dit stevige lampje is ook draadloos en heeft een diameter van 160 mm met een hoogte van 250 mm. Met een volle accu gaat het lichtje tot 24 uur mee.

 

 

 

En voor wie liever groter gaat is er de Edison Medium of Grand. Deze versies hebben beiden een rode afstandsbediening om gemakkelijk de sfeer bij te stellen. De Medium heeft een hoogte van 51cm, de Grand maar liefst 90cm. Geschikt om buiten te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !