Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

24/08/2017

De nieuwe collectie van Foscarini

Nieuwe waaiers aan kleuren, verrassende ontwerpen en doordachte concepten definiëren de nieuwe collectie van Foscarini.

Aplomb 

Bent u op zoek naar een lamp met karakter? Dan zit u met de Aplomb lamp zeker goed. Met zijn uitgesproken betonlook vormt deze lamp een echt statement in uw interieur. Het kleurenpallet is zo samengesteld dat de sterke aanwezigheid en het typische en onregelmatige oppervlak van het beton perfect tot uiting komen. Foscarini heeft in samenspraak met de designers nieuwe kleuren ontwikkeld, bestaande uit baksteen rood, zandgeel en olijfgroen.

Filo

Met het verlangen om alle individuele onderdelen van een lamp uit te stallen, is de Filo lamp ontstaan. Decoratie speelt een fundamentele rol in het karakter van deze lamp. Glasbollen aan het koord van de lamp doen je denken aan het prototype van een halsketting. Door zijn brede waaier aan kleuren krijgt de lamp verschillende identiteiten en is ze dus eenvoudig te plaatsen in verschillende settings.

Satellight 

Satellight doet je denken aan het licht van de maan in de nacht of aan een fragment van licht, zoekend naar vrijheid. Met zijn eenvoudige maar toch originele en diepzinnige vorm creëert de lamp een poëtisch licht in uw interieur. Zowel de diffusor als de transparante kap van Satellight bestaan uit handgemaakt geblazen glas. Verkrijgbaar als tafellamp of hanglamp.

Le Soleil

Met deze lamp van Vicente Garcia brengt u letterlijk de zon in huis. De onregelmatige brede banden, die visueel luchtiger worden wanneer de lamp brandt, creëren een sfeer gelijkaardig aan zonnestralen die verschijnen achter de wolken. Deze lamp geeft zowel decoratief als verhelderend licht dankzij zijn neerwaartse lichtstraal. Le Soleil was reeds verkrijgbaar in wit, rood en aquamarijn, maar is nu ook beschikbaar met een koperen of bronzen afwerking.

Spokes 

Spokes is een lamp gebaseerd op de spaken van een fietswiel met een concept dat speelt met de contrasten tussen vol en leeg, binnen en buiten en schaduw en licht. De nieuwe metaalachtige kleuren (koper en grafiet) zorgen voor een andere beleving van de lamp in uw interieur.

 

 

 

 

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !