Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

24/09/2016

Back to school met Anglepoise

Zijn jullie klaar om terug naar school te gaan?

Bij ACE Lighting zijn we er zeker van dat een juiste bureaulamp de motivatie kan zijn die je nodig hebt om terug naar school, de les of het werk te gaan. Dat is de reden waarom we in onze showroom een erg ruim aanbod aan bureaulampen hebben. Bij ons vind je verschillende merken, stijlen en kleuren én kan je op ons professioneel advies rekenen om de juiste keuze te maken.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om één van onze merken specifiek in de kijker te zetten: Anglepoise. Het Britse merk oogt erg hedendaags, maar bestaat al meer dan 80 jaar! Anglepoise staat vooral bekend om zijn verlichting met een industriële en vintage uitstraling. Wist je trouwens dat Luxo Jr, de bekende lamp uit Toy Story, gebaseerd is op een Anglepoise lamp? Tot op het heden verschijnt dit personage nog steeds in elk voorfilmpje van Pixar. Van een bekende lamp gesproken!

Zoals je ziet zijn we grote fan van Anglepoise en daarom hebben we besloten om twee leuke acties te organiseren. Enerzijds krijgen studenten van 1 september tot 31 oktober 10% korting op de Anglepoise Type 75 Mini bureaulamp. Daarnaast hebben we ook een leuke BACK TO KOT wedstrijd georganiseerd waarmee je een prachtige iconische bureaulamp van Anglepoise kan winnen, namelijk model Type 75!

Wat moet je doen om deze bureaulamp te winnen?
• Volg ons op Facebook
• Like & share de wedstrijdpost
• Vertel ons onderaan in de reacties welke kleur jij graag op je kot zou willen (wit, zwart of geel)

Deelnemen kan t.e.m. vrijdag 30 september. Op zaterdag 1 oktober loten we de winnaar live op Facebook. Hou onze Facebookpagina die dag dus goed in de gaten.

Wil je meer informatie over Anglepoise of onze andere merken? Bezoek ons dan in de Kammenstraat 78 in Antwerpen. Aarzel zeker niet om iets te vragen aan onze medewerkers, het ACE Lighting team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

ace-back-to-school-3
ace-back-to-school-2
ace-back-to-school-1
Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !