Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

14/04/2017

ACE viert vrolijk Pasen

Het is weer Pasen! Het lentefeest waarbij een lekker ontbijt, bloemknoppen, paastakken en vooral de eieren centraal staan. We ontkomen er ook dit jaar niet aan. De allerkleinsten die enthousiast op zoek gaan naar kip- of chocolade-eieren, die de allergrootsten met veel zorg verstopt hebben. Het blijft een feestdag vol tradities, die bij elk gezin weer anders ingevuld wordt. Bij ACE lusten we ook wel een eitje laten we ons graag inspireren door dit lentefeest met vrolijke ontwerpen die het Paasfeest nog plezanter maken. Alle producten zijn te koop bij ACE. We wensen u een prachtig Paasweekend!

 

FollowMe – Marset

Op zoek gaan naar alle verstopte paaseieren wordt nog leuker met dit kleine draadloze lampje van Marset. Het lichtje kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en wordt opgeladen met een USB kabel.

 

Restore Baskets – Muuto

Alle paasdecoraties worden gemakkelijk georganiseerd in de baskets van Muuto. In drie formaten en leuke kleuren verkrijgbaar. Van eieren tot servetten, alles past in de mandjes die stevig en licht van gewicht zijn.

 

Form Theepot – Tom Dixon

Een paasontbijt zonder een dampende tas koffie of thee is niet compleet. Met de Form theeset van Tom Dixon is de thee snel in stijl gezet en ook warm gehouden. Met de set kunt u het ritueel van het theezetten volledig uitvoeren. De producten zijn los van elkaar verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

Form schalenset – Tom Dixon

Alles wordt mooier op de Form schalenset van Tom Dixon. Deze elegante schalen in messing geven uw paasontbijt een gouden rand. De serie bevat een vijftal handgemaakte schalen en bestaat in een small en large uitvoering.

Fly Chair – & Tradition

Na al het zoeken, vinden en eten is het fijn om heerlijk uit te kunnen rusten. De Fly Chair van & Tradition biedt een stijlvolle en comfortabele rustplek. De stoel is gemaakt van massief eikenhout en afgewerkt met een olie om het hout te beschermen en de structuur te benadrukken. De zachte kussens geven comfort en voelen prettig aan. Een welverdiende zitplek voor elke Paasliefhebber. Nu te bewonderen in onze toonzaal.

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !