Altijd iets nieuws

ACE Lighting is altijd op zoek naar iets nieuws, of het nu een nieuwe ontwerper of een nieuwe technologie is.

28/04/2017

ACE suggesties: cadeautips communicanten

In de maand april en mei is het weer tijd voor communie en hebben onze communicanten een belangrijk feestgelegenheid. Een mooie periode voor zowel de jongere kinderen in België, als voor de rest van de familie. Een feestelijke gelegenheid waarbij een cadeau een leuke bijkomstigheid is. Bij ACE brengen we u in de feestelijke sferen met de volgende suggesties.

 

Lamzac – Fatboy (€ 74 – € 84)

Deze zitzak komt in flitsende kleuren en is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. U vult de zitzak met een flinke hap frisse lucht en sluit hem in een handomdraai af. Ideaal voor in de achtertuin, in het park, aan het strand, of eigenlijk…voor overal.

 

 

Bureaulamp Anglepoise (vanaf € 159)

Anglepoise heeft met deze kenmerkende bureaulamp al veel bureaus gesierd. De klassieke vorm blijft tijdloos. De Original 1227 en Type 75 zijn in verschillende kleurcombinaties beschikbaar.

 

 

Led slinger (RGB € 125)

In een feestelijke omgeving brengt deze lichtslinger met LED lichtjes zowel binnen als buiten een goede sfeer. Wanneer het warme weer uw tuin bereikt, heeft u enkel nog deze gekleurde lichtslinger nodig voor een geslaagde dag. Ook beschikbaar met transparante lichtjes in warmwit (€299 per set).

 

 

Hanglamp Heavy Metal – Buster & Punch

De stoere verlichting van Buster & Punch is verkrijgbaar in verschillende combinaties. Deze metalen fittingen in combinatie met opvallende lichtbollen geven een sterke uitstraling. De fitting is beschikbaar in Mat Zwart, Staal, Brons, Koper en Messing en te combineren met de LED lichtbronnen in Christal, Goud of Gerookte kleur.

 

 

 

 

Lucellino Wall – Ingo Maurer

Dit vliegende lampje is een icoon. Lucellino is een woordspel, een combinatie van de Italiaanse woorden “uccellino” (kleine vogel) en “luce” (licht). De ronde wandrozet heeft een diameter van 15 cm. Deze versie heeft geen kabel en wordt op een lichtpunt in de muur gemonteerd.

 

 

Edison Petit – Fatboy (€ 64)

Een toevoeging aan elke buitentafel is het draadloze Edison lichtje van Fatboy. Gemakkelijk op te laden met USB kabel en vervolgens overal mee naar toe te nemen. Kan buiten gebruikt worden (niet in de regen laten staan), maar helpt ook binnen het bed terug te vinden als nachtlampje.

 

 

 

Cube Pen of Cog Pen – Tom Dixon (€ 65 – € 75)

Met deze stijlvolle pennen is netjes schrijven gemakkelijk te leren. De stevige pennen zijn van messing en liggen prettig in de hand. In twee uitvoeringen te bewonderen in onze winkel. Onderdeel van een grote set kantoorartikelen waarin Tom Dixon voorziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je up to date blijven?

Volg ons op facebook !